zondag 20 februari 2011

Harrie Winteraeken ook op Wie kies jij?

Tijdens de verkiezingscampagnes wordt steeds meer gebruik gemaakt van internet en sociale media. Het bereik is erg hoog en rechtstreeks contact tussen kandidaat en kiezer is vrij eenvoudig tot stand te brengen. Het kost veel minder inspanning dan folderen en het spaart papier. Als kandidaat moet je natuurlijk wel gemakkelijk vindbaar zijn. In mijn geval: google maar op mijn naam. Sinds een maand twitter ik ook (zo nu en dan): http://twitter.com/#!/hwinteraeken.
In Limburg doen veel kandidaten mee aan de kandidatensite Wiekiesjij?: Zie daarvoor http://www.wiekiesjij.nl/politician/199/ of klik op de link in de titel. Op deze website kan men dus ook makkelijk informatie krijgen over de andere kandidaten, ze vergelijken en uiteindelijk de meest aansprekende ook kiezen.

Voor inhoudelijke informatie kunt u terecht op de website van GroenLinks Limburg: http://limburg.groenlinks.nl/. Daar vind u natuurlijk het verkiezingsprogramma, de overige kandidaten van GroenLinks in Limburg en het campagnemateriaal. GroenLinks voert ook campagne met de slogan: WIJ ZIJN PROvincie Limburg. Zie daarvoor www.wijzijnpro.nl. Daarmee komt u ook direct op de website van GroenLinks Limburg.

Geen opmerkingen: