zaterdag 25 december 2021

Stichting SCAN Winteractie: Kolen voor Afghanistan 2021

 

Stichting SCAN Winteractie: Kolen voor Afghanistan 2021

De winter heeft inmiddels zijn intrede gedaan, niet alleen hier maar ook in Afghanistan. Het is nu met de gebrekkige levering van aardgas uit Rusland, wel al reden om zorgen te maken al is het maar over de prijs. Maar in Afghanistan is het verwarmen zelf al een groot probleem; vooral arme gezinnen en weeskinderen hebben het zwaar. En hun huizen zijn niet ‘drie keer plus’ geïsoleerd.


Daarom is Stichting Solidariteitscomité Afghanistan-Nederland SCAN ook dit jaar weer een winteractie gestart: Kolen voor Afghanistan. SCAN vraagt iedereen een donatie te doen om zoveel mogelijk mensen te voorzien van houtskool, een van de eerste basisbehoeften in de winter. Elke familie heeft per maand ongeveer 40 kg kolen nodig die ongeveer € 18,00 per stuk kosten. Voor drie wintermaanden zijn dat dus drie zakken en dat is ongeveer € 54,00.

Door haar grote netwerk is stichting Scan in staat om al uw donaties bij de mensen in Afghanistan te krijgen en hun hiermee te helpen ondanks de machtsovername door de Taliban.

U kunt uw donatie storten op rekeningnummer: IBAN: NL75 INGB 0009673353 t.n.v. Stichting SCAN. Vermeld dan: Kolen voor Afghanistan 2021

Voor meer informatie over deze actie of over Stichting Scan: https://stichtingscan.com/

 

Geen opmerkingen: