zaterdag 30 augustus 2008

8 september: bijeenkomst over de toekomst van GroenLinks

8 september: bijeenkomst over de toekomst van GroenLinks

Binnen GroenLinks is de beginselendiscussie actueel. De Zuid-Limburgse afdelingen willen daar ook een bijdrage aan leveren. Om deze discussie niet binnen elke afdeling afzonderlijk te voeren, is er een avond voor alle leden van GroenLinks in Zuid-Limburg.
Tijdens de bijeenkomst geven Lot van Hooijdonk (secretaris Europa Partijbestuur en lid beginselenpanel), Inti Suárez (lid beginselenpanel en bestuurslid GL Utrecht) en Henk Nijhof (partijvoorzitter GL) een inleiding. Tevens leveren ze tijdens de discussie als deskundigen een bijdrage. Dagvoorzitter is Kees Schröer.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.15 uur: ontvangst met koffie
19.30 uur: welkom door Fer Gubbels, voorzitter GL Heerlen
Stand van zaken m.b.t. de beginselendiscussie door gastsprekers.
Discussie over stellingen waarbij voorafgaand aan de discussie, de mening van de aanwezigen gepeild zal worden m.b.v. een digitaal kiessysteem. Op de toekomstwebsite vind je de congresstukken waarop de stellingen betrekking zullen hebben.
20.40 uur: pauze
21.00 uur: vervolg discussie
21.30 uur: sluiting van de bijeenkomst

Deze avond zal plaatsvinden op 8 september a.s. om 19.30 uur in Het Patronaat, Sittarderweg 145 te Heerlen (http://www.patronaat.eu). Deze locatie is ook goed te bereiken met openbaar vervoer.
Meer informatie: Karin van Doormaal, kvandoormaal@home.nl, secretaris GroenLinks Heerlen.

Geen opmerkingen: