zaterdag 30 april 2011

De Heksenketel gaat naar Disneyland Parijs

De Heksenketel gaat naar Disneyland Parijs

De vrijwilligers en bezoekers van De Heksenketel zijn van plan om tijdens de herfstvakantie een driedaagse reis te maken naar Disneyland Parijs. Dit in plaats van het traditionele zomerkamp. Er wordt uitgegaan van 50 volwassenen en 50 kinderen. Voor de mensen die meegaan is deze reis zeker bijzonder. Bijna zonder uitzondering leven deze mensen op het sociale minimum, wat eigenlijk armoede betekent. Op vakantie gaan is normaal gesproken voor ze niet mogelijk.

De vrouwen van De Heksenketel zorgen ook voor de organisatie. Dit bevordert hun vaardigheden, organisatorisch vermogen en daarmee ook hun zelfvertrouwen. Een deel van de reis wordt betaald door het gebruiken van hun bijzondere bijstand. Daar werkt de gemeente volop aan mee. Nadeel is wel dat men voor andere activiteiten voor 2011hier geen beroep meer op kan doen. Daarnaast worden er door de deelnemers diverse activiteiten georganiseerd waarvan de opbrengst voor deze reis is bestemd. Ook het hieraan meedoen is positief voor deze mensen, die veelal minder participeren aan onze maatschappij.

Hoewel er al enkele sponsoren zijn gevonden om het begrotingstekort te verkleinen, zijn er zeker nog bijdragen welkom. U kunt dit hoogtepunt voor deze mensen en kinderen mee mogelijk maken door een bijdrage te storten op rekeningnummer 130 86 22 74 ten name van Stichting Moedercentrum De Heksenketel, onder vermelding van Disney. Meer informatie is te krijgen van Marij van Cleef of Ellie Consten, tel.nr. 045 561 54 90.

Geen opmerkingen: