zondag 6 september 2009

Procedure Arcus – college gestart.

Via een mededeling op de advertentiepagina van het weekblad Parkstad is door de gemeente op 19 augustus kenbaar gemaakt dat er een ontwerpbesluit ter inzage is gelegd voor het bouwen van een onderwijsinstelling aan de Nieuw Eyckholt 302 en de Valkenburgerweg 148. Hierop is het indienen van een zienswijze mogelijk. De plannen liggen vanaf donderdag 20 augustus 6 weken ter inzage. De uiterste datum is dus woensdag 30 september.

De eerste scheve schaats heeft de gemeente inmiddels gereden. In weekblad Parkstad van 29 juli werd aangekondigd dat de aanvraag voor een bouwvergunning op 19 augustus zou worden gepubliceerd. Bij aanvragen van bouwvergunningen worden deze bouwplannen wel al ter inzage gelegd, maar daar kan dan nog niet op worden gereageerd. Dit is mij op 4 augustus nog expliciet bevestigd door de gemeenteambtenaar aan de balie van het loket bouwvergunningen in het stadskantoor. Nu wordt het dus aanpakken.
Daarom ook hierbij de oproep om actief te worden in het juridische verzet tegen de bouw van Arcus in Terworm. Je mag je bij mij melden.

Geen opmerkingen: