donderdag 26 februari 2009

GroenLinks Heerlen bericht over discussie ledenvergadering

Onderstaand bericht is van het bestuur van GroenLinks Heerlen. Het is een korte kennisgeving van de discussie die onlangs heeft plaatsgevonden.

De ALV discussieert

Op 19 januari is de afdelingsledenvergadering van GroenLinks Heerlen e.o. bijeen geweest. Na de gebruikelijke huishoudelijke zaken, zoals de vaststelling van de jaarrekening 2008 en de goedkeuring van de begroting 2009, en de voorbereiding voor de gemeenteraadsverkiezingen 2010, is uitvoerig gediscussieerd over de steun van de fractie aan het burgerinitiatief tegen de komst van Exodus aan de Beersdalweg. De meningen hierover liepen uiteen. Uiteindelijk was de meerderheid van de leden van mening dat op een andere wijze tegen de behandeling van het burgerinitiatief door het college van B&W geprotesteerd had kunnen worden. Immers, de komst van Exodus werd door de fractie wel gesteund; dit tot tevredenheid van de afdelingsledenvergadering.
Het bestuur zal er op toezien dat belangrijke politieke kwesties voortaan tijdig ter discussie worden gesteld.
De volgende afdelingsledenvergadering zal worden gehouden op maandag 20 april.

Het bestuur van de afdeling GroenLinks in Heerlen.

ps.: ik heb beloofd om vooralsnog geen eigen berichtgeving te doen over de gevoerde discussie en besluitvorming in de algemene ledenvergadering van 19 januari jl.
HWi

Geen opmerkingen: