donderdag 17 mei 2007

Informatie en discussieavond over het Generaal Pardon

Op woensdag 30 mei, aanvang 19.30 uur vindt er in de Luciushof, Putgraaf 3 te Heerlen een informatie en discussieavond plaats over het Generaal Pardon.

De inleiding wordt verzorgd door Dhr. John van Tilborg, directeur van INLIA. Centraal staat wat de Generaal Pardon – regeling inhoudt en wat betekent dit voor asielzoekers, instellingen die asielzoekers begeleiden en voor de betrokken gemeenten?
Na de pauze vindt er een forumdiscussie plaats onder leiding van dhr. H.Vossen met medewerking van John van Tilborg, mevr. J. de Boer, secretaris Stichting Noodfonds Vluchtelingen Zuid-Limburg, mevr. C. Schoffelen-Steentsma, voorzitter Stichting Noodopvang Parkstad e.o en mevr. Larik-Langohr, voorzitter van de Commissie Welzijn en Zorg van de Gemeente Heerlen. Mogelijk nemen ook vertegenwoordigers van Keer het Tij Parkstad en van Vluchtelingenwerk Zuid-Limburg deel aan het forum.
Verwijzing naar interessante website’s: www.pardonnu.nl, www.inlia.nl, www.vluchtelingenwerk.nl, www.keerhettijparkstad.nl, www.vanhartepardon.nl en www.noodopvang-parkstad.nl ( onder constructie).
Van harte uitgenodigd, Joke de Boer, Frank Rochette, Huub Keybets en Pol Verhelle van de stichting Noodopvang Parkstad Limburg e.o.

Geen opmerkingen: