zondag 23 december 2007

Schoon drinkwater voor Inadougoum

Stichting AMAN – IMAN vraagt uw steun

3FM Serious Request! is een actie van de muziekzender 3FM waarbij zich enkele dj’s tot de kerstdagen hebben opgesloten in een Glazen Kooi op het Plein in Den Haag. Ze eten een aantal dagen niet en proberen zo veel mogelijk geld in te zamelen voor drinkwaterprojecten. Het project van AMAN – IMAN van het dorp Inadougoum doet hier ook aan mee (zie ook mijn weblog van 22 september jl.) Zie ook www.seriousrequest.3fm.nl,sms 3333, telefoon 0909 1336 of gironr. 22744.

Vandaar ook de oproep van mijn ex-collega Basja Jantowski om te sms-en naar Serious Request: Help het dorp Inadougoum in NIGER en geef zo 90 cent per bericht aan deze stichting (zie hiervoor ook www.aman-iman.nl). Maar rechtstreeks geld overmaken mag natuurlijk ook: rekening ABN – AMRO nummer 57.69.16.978.

Deze stichting gaat Inadougoum, waar ruim 300 mensen wonen, schoon en voldoende drinkwater geven. Nu halen deze mensen en hun vee hun water uit een modderig en zeer vervuild meer. Ze moeten in het droge seizoen vaak uren lopen voor water: DIT KAN NIET! Door middel van verschillende acties probeert AMAN – IMAN geld in te zamelen, maar ook aandacht te krijgen voor de water-problematiek in Niger. Zo waren ze 16 december ook te zien in Mooi, weer de Leeuw! Maar we hebben nog veel meer hulp nodig. Draag jouw eigen emmertje bij!

Geen opmerkingen: