donderdag 30 april 2009

Green Deal: creatief antwoord GroenLinks op ecologische en economische crisis.

Green Deal: creatief antwoord van GroenLinks op ecologische en economische crisis.

Vanzelfsprekend heeft een creatieve politieke partij als GroenLinks een antwoord op onze ecologische en economische crisis. Het heet Green Deal. Green Deal geeft richting aan mogelijke (deel)oplossingen. Omdat deze crises alles van doen hebben met grootschalige problemen als energie en klimaatverandering, is de speerpunt gericht op duurzame energie: ‘Maak werk van zon en wind’.

Met Green Deal richt GroenLinks ook op het Europees Parlement en de aanstaande Europese verkiezingen. GroenLinks wil dat de Europese Unie samen met het bedrijfsleven in heel Europa 500 miljard euro investeert. Dat levert ook in totaal 5 miljoen groene banen op. Want bijvoorbeeld één windmolen levert al zeven banen op. En ook het massaal zonnepanelen op daken plaatsen levert duizenden nieuwe banen op.

U kunt de Green Deal op twee manieren steunen: onderteken de (Europese) petitie van de samenwerkende groene partijen in Europa voor Green Deal op www.groenlinks.nl/energie en stem GroenLinks natuurlijk!
Overigens is er ook nog een computerspel gemaakt waarbij je ‘foute energie’ moet uitschakelen. En dat spel vind je ook op de website van GroenLinks.

Geen opmerkingen: